Křečové žíly a antikoncepční pilulky

Dívky, doktorka, se kterou jsem jezdil v B, radily Yarině nebo Zhaninovi jako ochranu před nežádoucím B (stále bratra neplánujeme :)). A tady čtu, že u křečových žil je nežádoucí brát OK, což situaci dále zhoršuje. Existují určité léky, které lze užívat i při laktaci. Nejsou však tak účinné, tj. *****. Doporučuje se s nimi také používat další antikoncepční prostředky (například kondomy).
Dívky, které mají stejný problém? Už vás nebaví vůně květin v plynové masce. Žádám o pomoc a radu. V blízké budoucnosti nebudu moci navštívit svého lékaře, protože jsem s rodinou v jiném městě. Pokud s ní nebudu moci konzultovat po telefonu.
Pomoc v této věci, kdo je ve znalostech)). Opravdu se těším na vaše odpovědi.
Předem děkuji.

Křečové žíly lze snadno odstranit bez chirurgického zákroku! K tomu používá mnoho Evropanů Nanovein. Podle flebologů jde o nejrychlejší a nejúčinnější metodu k odstranění křečových žil!

Nanovein je peptidový gel pro léčbu křečových žil. Je absolutně účinný v jakékoli fázi projevu křečových žil. Složení gelu obsahuje 25 výhradně přírodních léčivých složek. Za pouhých 30 dnů od užívání tohoto léku se můžete zbavit nejen příznaků křečových žil, ale eliminovat důsledky a příčinu jeho výskytu, a také zabránit opětovnému rozvoji patologie. Nanovein můžete zakoupit na webových stránkách výrobce.

Fórum Moudrost: Zdraví žen

Pokud je děloha odstraněna

Krev při pohlavním styku

Jak oddálit období o 3-4 dny?

Z pochvy vytéká voda

Bolí mě žaludek jako při menstruaci.

Menstruace dvakrát měsíčně

Jsou kousky masa během menstruace vajíčko nebo potrat?

Pupínek nebo rána na vnitřních pyskech

Jak se zbavit vůně vagíny

Bolest břicha při menstruaci

Labia minora jsou velmi velké

Pro mě gynekolog-endokrinolog na základě hormonů (předal jsem fázi na měsíc) předepsaný Zhanin. Vzal jsem je asi 3 roky. Od té doby jsem trpěl křečovými žilami po dobu 2 let, a tažné bolesti začaly vznikat v posledním roce. Ačkoli důvod zrušení je úplně jiný, začátek tlak stoupá. A přesto jsem nikdy nekouřil, a to je důležité, když se rozhoduji ok

V této části témata a komentáře zveřejňují výhradně neutrální informace. Témata a komentáře obsahující tipy, doporučení, propagaci alternativních metod léčby nebo jiné akce budou uzavřeny.

moje přítelkyně tromboflebitida vznikla proti křečovým žilám, říkali lékaři – kvůli OK.

Kvůli OK jsem téměř odešel do dalšího světa – křečové žíly + trombóza vedly k plicní embolii, plicnímu infarktu – daleko od přežití. A řekla gynekologovi, že mám predispozici, složila jsem testy na protrombin, doktor řekl, že všechno je normální – můžete to klidně vypít. A pak se vytvořila taková lavina – resuscitace a obecně hrůza! Nepřeji si nikoho takového.

Pro verzi fóra Woman.ru se na počítačích objevily nové funkce a design.
Jaké jsou vaše dojmy ze změn?

Autor, používejte NovaRing, nejvíce šetrný efekt

Milý Miki, jak můžeš poradit OK, aniž bys věděl o autorově vředě. Domácí lékaři nemohou čekat, až jim někdo poradí.

Na toto téma všichni píšou správně vám, autorovi. I vaše nejlehčí OK (s nejnižší hladinou hormonů) ovlivňují vaše žíly.

doktor mi také předepsal Janine. Pravda, nedal jsem hormony. ale předal spalničky z žíly – analyzuje hemostasiogram. určuje, zda při užívání OK existují problémy s žilou. flebolog mi dal doporučení na hemostasiogram

Poraďte se s flebologem. Gynekolog neví, jak vážné jsou vaše problémy s žilou.

Možná vám lékař dovolí ok, pouze předepisovat chimes nebo podobné léky.

Děkuji za odpovědi. Chápu, že ne všechno je tady tak jednoduché. Škoda. Myslel jsem, že s pomocí OK se dostanu do pořádku (vzhledem k tomu, že mi vyhovují). Ale nevíte, zda skutečnost, že jsem během těhotenství měla závažnou toxikózu, může ovlivnit volbu OK? Mám jen dobrého doktora, nikdy jsem nedoporučoval nic z baterky. Tak jsem se rozhodl trochu přečíst a zavolat jí znovu, abych se poradil. Do pekla, kvůli těmto žilám nemůžete mít normální sex bez kondomu.

A Nova Ring, je to prsten? Už to někdo použil? Jaké jsou jeho vedlejší účinky?

Mám také křečové žíly a gynekolog mi napsal ze zdravotních důvodů OK z několika důvodů. Mám cysty mnoho let, buď se rozpustí a objeví se znovu, pak cysta praskla a následky byly ošetřeny OK. V krátkosti, vaječník hodně bolí. cysta, tedy ne. ale bolest dává. a obecně mám, kolik let je menstruace tolik let a trpím velmi silnými bolestmi, ovulace je velmi bolestivá, trpím před menstruací. pouze OK při delším používání zmírňuje bolest, již bylo propuštěno dříve. diagnostikovali výrazný syndrom PMS, neměl jsem sílu vydržet, řekl jsem gynekologovi, dobře, diagnostikovala a také předepsala OK, říká, že hodně pomáhá. Mám fibroidy, s OK, jejich růst se zastaví a bez OK rostou a bolí. a navíc našli v její hrudi cystu, bolelo to tolik, že nemohla spát přímo v noci. Šel jsem směrem k onkologickému centru a tam doktor po vyšetření řekl, že cysta je obvykle léčena v pořádku, takže je velmi dobré, že ji už akceptuji, a on by si to napsal sám. jak začala brát v pořádku, takže se cysta začala uklidňovat. No, nevím, co mám dělat, řekl jsem doktorovi o křečových žilách, ale říká, že mi to není tak děsivé, nikdy jsem nekouřil, ale je tu více plusů a musím je pít půl roku. odpověděli mi také jiní gynekologové.

Autorka, rozhodně nedoporučuji pít ok s křečovými žilami. Ona sama byla blázen, pil asi šest měsíců, než došla k flebologovi na schůzku kvůli žilám. Tak na mě křičel takhle, moji otcové nekřičeli na mé dcery takhle – velmi vážné problémy s žilami začaly kvůli ok. Od mého mládí jsem nechápal, proč na mě doktor takhle křičí: Byl jsem blázen, zvlášť proto, že jsem za jmenování zaplatil peníze, a ještě víc, kdybych pokračoval v pití, uvolnil by peníze za léčbu. Ale pak jsem přestal pít. A o pár let později jsem si uvědomil jeho hrůzu na mě a moc vám děkuji, jen nízký luk, který mě děsil od těchto ok. Zatím vám děkuji. Křečové žíly, kanesh, zůstaly, jsou dědičné a navždy, ale již nepostupují, jako tomu bylo u ca. Proto vám radím, že nepijete dobře, pokud je vaše zdraví důležitější než pohodlí pro vás. Mimochodem, kdo porovná potraty (jako je ochrana proti němu) a křečové žíly, řeknu toto: opouštím ok, nikdy jsem nelétal za 5 let, pak existují i ​​jiné metody antikoncepce.

Nanovein  Kostromová léčba křečových žil

Ano a další. Nepil jsem, ani když byl objeven myom. Samotní lékaři po mém odmítnutí připustili, že nebylo prokázáno, že se růst fibroidů zastavil – 50 až 50 všeho.

Dívky, a kdo ví, že Mirena spirála může být použita pro křečové žíly?

S křečovými žilami pomáhá gel Venitan Forte velmi dobře. Výsledek jsem si všiml za týden! Velmi dobře posiluje stěny krevních cév!

Pokud existuje predispozice ke křečovým žilám, určitě se projeví na pozadí OK. A jakékoli. Dokonce i ty nejmenší. Zkoušel jsem sám.

10 a jak se chráníte, prosím sdílejte. Nedokážu námořnictvo a od bariérových metod nějak taky ne ledu.

Když pijete OK, gynekolog v takových případech také předepíše askorutin (vnitřní posílení krevních cév) a mast, v mém případě mi byl předepsán Lyoton! nebo vyzkoušejte ostatní v pořádku

Dívky, doktorka, se kterou jsem jezdil v B, radily Yarině nebo Zhaninovi jako ochranu před nežádoucím B (stále bratra neplánujeme :)). A tady jsem četl, že u křečových žil je nežádoucí brát OK, to dále zhoršuje situaci. Existují určité léky, které lze užívat i při laktaci. Nejsou však tak efektivní, to znamená, že se jim doporučuje používat paralelní antikoncepci (například kondomy). Dívky, které mají stejný problém? Už vás nebaví vůně květin v plynové masce. Žádám o pomoc a radu. V blízké budoucnosti nebudu moci navštívit svého lékaře, protože jsem s rodinou v jiném městě. Pokud s ní nebudu moci konzultovat po telefonu. Pomoc v této věci, kdo je ve znalostech)). Čekám na vaše odpovědi. Děkuji předem.

víčka se mohou objevit z harmonií. Máte pravdu.

Dívky, doktorka, se kterou jsem jezdil v B, radily Yarině nebo Zhaninovi jako ochranu před nežádoucím B (stále bratra neplánujeme :)). A tady jsem četl, že u křečových žil je nežádoucí brát OK, to dále zhoršuje situaci. Existují určité léky, které lze užívat i při laktaci. Nejsou však tak efektivní, to znamená, že se jim doporučuje používat paralelní antikoncepci (například kondomy). Dívky, které mají stejný problém? Už vás nebaví vůně květin v plynové masce. Žádám o pomoc a radu. V blízké budoucnosti nebudu moci navštívit svého lékaře, protože jsem s rodinou v jiném městě. Pokud s ní nebudu moci konzultovat po telefonu. Pomoc v této věci, kdo je ve znalostech)). Čekám na vaše odpovědi. Děkuji předem.

žíly mohou pocházet z pilulek. Máte pravdu.

Takže neexistují žádné antikoncepční pilulky, které lze užívat s křečovými žilami?

Dívky, měl jsem problém – cysta na výbuchu vaječníků. Měl jsem operaci, všechny cysty byly vyříznuty. Poté, co předepsali yarin, aby se už nevytvářeli. Ale mám křečové žíly. Gynekolog říká, že všechny léky mají kontraindikace pro křečové žíly a že neexistují žádné další léčby, a říkají, že chcete něco udělat. A co dělat?

Dívky, doktorka, se kterou jsem jezdil v B, radily Yarině nebo Zhaninovi jako ochranu před nežádoucím B (stále bratra neplánujeme :)). A tady jsem četl, že u křečových žil je nežádoucí brát OK, to dále zhoršuje situaci. Existují určité léky, které lze užívat i při laktaci. Nejsou však tak efektivní, to znamená, že se jim doporučuje používat paralelní antikoncepci (například kondomy). Dívky, které mají stejný problém? Už vás nebaví vůně květin v plynové masce. Žádám o pomoc a radu. V blízké budoucnosti nebudu moci navštívit svého lékaře, protože jsem s rodinou v jiném městě. Pokud s ní nebudu moci konzultovat po telefonu. Pomoc v této věci, kdo je ve znalostech)). Čekám na vaše odpovědi. Děkuji předem.

Dívky, doktorka, se kterou jsem jezdil v B, radily Yarině nebo Zhaninovi jako ochranu před nežádoucím B (stále bratra neplánujeme :)). A tady jsem četl, že u křečových žil je nežádoucí brát OK, to dále zhoršuje situaci. Existují určité léky, které lze užívat i při laktaci. Nejsou však tak efektivní, to znamená, že se jim doporučuje používat paralelní antikoncepci (například kondomy). Dívky, které mají stejný problém? Už vás nebaví vůně květin v plynové masce. Žádám o pomoc a radu. V blízké budoucnosti nebudu moci navštívit svého lékaře, protože jsem s rodinou v jiném městě. Pokud s ní nebudu moci konzultovat po telefonu. Pomoc v této věci, kdo je ve znalostech)). Čekám na vaše odpovědi. Děkuji předem.

Autor, používejte NovaRing, nejvíce šetrný efekt

Víš, mohl bych tvrdit, že je to ideální volba pro všechny, také jsem se nějak rozhodl začít ji používat, protože jsem ji nosil a vyhodil na 2 dny, v dolním břiše byly silné bolesti, všichni reagovali jinak

Víš, mohl bych tvrdit, že je to ideální volba pro všechny, také jsem se nějak rozhodl začít ji používat, protože jsem ji nosil a vyhodil na 2 dny, v dolním břiše byly silné bolesti, všichni reagovali jinak

Mám myom, dědičné žíly. Doktor předepsal OK, odmítl pít. Pak položila spirálu. Odešla na 5 let, vytáhla ji, po 1.5 roce porodila zdravou dívku. Vsunul jsem spirálu a bylo to nepříjemné a bolestivé a menstruace přišla velmi bolestivá, šlo s rozhodnutím ji vytáhnout, doktor řekl, že léky proti bolesti by měly být podle potřeby opíjeny. Vypil jsem to všechno. Nyní má moje dcera 10 měsíců, půjdu znovu, abych si dal spirálu. Mirena nepomáhá s myomem, jen plýtváním penězi. Moje sestra se naučila být gynekologem a pracuje, řekla, že% této spirály není špatné.

Varikózní onemocnění patří do kategorie 1, pokud neexistují kontraindikace pro užívání kombinovaných perorálních kontraceptiv podle kritérií WHO. Z nějakého důvodu si lékaři i pacienti pletou křečové žíly s tromboflebitidou – jedná se o dvě různá onemocnění.

Onemocnění varixů je onemocnění ventilového aparátu žíly, mírně odlišného mechanismu a v žádném případě nemělo varixy kontraindikaci, jedná se o první skupinu, to znamená, že neexistují kontraindikace. Varikózní onemocnění není ani skupina 2, pokud výhoda převyšuje riziko metody, je to první skupina, kde neexistují kontraindikace pro užívání hormonálních antikoncepčních tablet.

Hluboká žilní tromboflebitida je samozřejmě kontraindikací pro kombinovanou hormonální antikoncepci. To je vážná kontraindikace. Ale zpravidla, když se zabýváme věkovou kategorií, když jsou vyžadovány antikoncepční prostředky, stále se jedná o poměrně vzácnou patologii. A tato patologie je samozřejmě spojena s dědičnou historií. Dnes se tato anamnéza jistě zjišťuje, a to i u mladé ženy. To znamená, že v případě obav je tento pacient podroben důkladnému vyšetření. Neexistuje však hromadný screening, odborníci WHO nepovažují za nutné vyšetřit všechny genetické markery, které mohou vést k hluboké žilní trombóze.

Nanovein  Křečové žíly na nohou léčba lidovými prostředky

Co dělat? Jiné prostředky jsou obecně škodlivé. Venotonika se pro mě stala jedinou cestou ven, několik měsíců v roce ráno, spolu s Yarinou piji Phlebodia, abych tak řekl, neutralizující škodlivý účinek antikoncepce.

Alespoň Phlebodia je vhodné pít a není tak drahá. Pila jsem detralex, mnohem dražší, a také odpoledne jsem vypila hrůzu. Chtěl jsem všechno vypustit a dát spirálu, ale neodvážil jsem se.

Rád bych do ní vložil spirálu, ale mám hormonální poruchy, bez Tri-regolu nemůžu žít, cyklus není zaveden. Trpí mi křečové žíly už od svých 20 let. Nebyla těhotenství. Dříve léčený askorutinem, troxevasinem a venarusem. Nyní, jako většina křečových žil se „zkušenostmi“, přešla na flebodii. Beru pilulku ráno po dobu dvou měsíců, pak si pauzu na šest měsíců. Takže žiji.

Ze spirály také mnoho problémů. Vsadím se, že nedostatek progesteronu začal. Sundal jsem to, pak jsem ho vypil ráno, moje nohy byly obecně oteklé. Phlebodia + COC – jediná skutečná možnost pro vdané ženy.

Zdá se mi, že na vině není jen antikoncepce. Po porodu, ďábel obecně ví, co se děje v těle, a proto křečové žíly a další problémy. Pila jsem flektrii i aktovegin, abych se normalizovala, a to samé, dokud jsem se nezačala léčit osteopatem, nebylo to jednodušší. Umístil křížovou síť na místo a začal se cítit normálně.

Na osteopat potřebujeme velké peníze. Možná kdybych hned utratil peníze na detralexu a začal pít flebodii, teď bych se mohl léčit osteopatem. A tak – mám všechny peníze na prášky pryč.

Na osteopat potřebujeme velké peníze. Možná kdybych hned utratil peníze na detralexu a začal pít flebodii, teď bych se mohl léčit osteopatem. A tak – mám všechny peníze na prášky pryč.

Detralex opravdu začal stát dvakrát tolik jako phlebodia. Samozřejmě chápu, že krize je ve dvoře, ale odkud tento rozdíl pochází? Dříve byl rozdíl mezi nimi penny, ale teď je to téměř polovina. Zároveň je těžší tolerovat a těžší pít.

Jedna věc, která mi není s Detralexem jasná, je: Proč to nepomůže lépe než phlebodia, pokud její dvě tablety obsahují více účinných látek?

Phlebodia má jinou výrobní technologii, takže pomáhá lépe. Ale stále podivné, souhlasím. A její cena je nižší, i když obvykle čím lepší je lék, tím dražší je.

V 16 jsem dostal ven křečové žíly, v 19 operovaných, vystřihli hrboly. Poté, co to bylo pozorováno, malé věnce vypadly kvůli zvýšenému zatížení na nich. Dali mi injekce, které je „rozpustily“ a všechno zmizelo. Žádná bolest, žádná rehabilitace, pouze dva týdny staré elastické obvazy. Je to už 8 let, zatím žádný problém. Jednou jsem v životě nepil antikoncepci, po operaci mi doktor řekl, abych nezneužíval saunu, vysoké podpatky a nepil dobře.
Nyní existují takové injekce s pěnou, které odstraňují i ​​pokročilé křečové žíly. Velmi doporučuji.
Před 7 měsíci jsem však otěhotněla, i když jsem pil pilulku pro nouzovou antikoncepci, a toto se poprvé stalo. Ukázalo se, že je toxický a v případě těhotenství bylo potrat nevyhnutelný :(
Tak jsem šel číst o OK, ale zřejmě tady si musím vybrat ze dvou zlých.

Kde se potkáváte?

Co dělat, pokud žijete daleko a netolerujete veřejnou dopravu

Můj muž mě v sexu neuspokojuje

Jak porozumět?

tatínská arabská omezení

Po zánětu přívěsků lékař předepsal Jess, pil jsem 4 měsíce, zvracel jsem, během cyklu dochází ke krvácení (kromě menstruace), na nohou se objevily žíly, jsem divoce podrážděný, často slzný a depresivní. Během sexu nemůžu skončit. Jsem v naprostém šoku.
Žíly budou samozřejmě působit, protože Dobře, tohle je krvácení.
Snaží se žít do konce smečky.
VŠECHNY OK DOSTANÍ, NIKDY NEMAJEM VÍCE, LÉKAŘI NEJSOU KOMPETENTNÍ.

Jedna věc, která mi není s Detralexem jasná, je: Proč to nepomůže lépe než phlebodia, pokud její dvě tablety obsahují více účinných látek?

Dívky
Po zánětu přívěsků lékař předepsal Jess, pil jsem 4 měsíce, zvracel jsem, během cyklu dochází ke krvácení (kromě menstruace), na nohou se objevily žíly, jsem divoce podrážděný, často slzný a depresivní. Během sexu nemůžu skončit. Jsem v naprostém šoku.
Žíly budou samozřejmě působit, protože Dobře, tohle je krvácení.
Snaží se žít do konce smečky.
VŠECHNY OK DOSTANÍ, NIKDY NEMAJEM VÍCE, LÉKAŘI NEJSOU KOMPETENTNÍ.

Ne všichni lékaři jsou nekompetentní. Ale droga vám opravdu nevyhovuje

U křečových žil mě doktor Charozetta doporučil a předepsal. Moje nohy nebyly otoky stejně jako na Jess.

A piju tři měsíce Regol. A byla bolest, těžkost v nohou, bolení. Bojím se všech druhů trombózy, krevních sraženin. Ale dokončím to. Jedna tableta zůstala.
Doufám, že se za měsíc krev příliš nesráží a krevní sraženiny se nevytvoří, jen fobie. Předtím Femoston pil 2 měsíce.

Přečetl jsem si to na webu a trochu se uklidnil:
. Bolest svalů
Estrogeny obsažené v antikoncepčních tabletách zvyšují koncentraci Ca2 + v krevní plazmě. Dočasná změna metabolismu minerálů v krvi může způsobit bolest ve svalech a kloubech nohou. Ženy popisují tyto bolesti jako „bolest, žvýkání, kroucení“. Obvykle na konci druhého balení bolest zmizí. Tento dočasný vedlejší účinek si můžete pomoci přežít telatovou masáží s vyhříváním mastí.

Varikózní onemocnění patří do kategorie 1, pokud neexistují kontraindikace pro užívání kombinovaných perorálních kontraceptiv podle kritérií WHO. Z nějakého důvodu si lékaři i pacienti pletou křečové žíly s tromboflebitidou – jedná se o dvě různá onemocnění.
Onemocnění varixů je onemocnění ventilového aparátu žíly, mírně odlišného mechanismu a v žádném případě nemělo varixy kontraindikaci, jedná se o první skupinu, to znamená, že neexistují kontraindikace. Varikózní onemocnění není ani skupina 2, pokud výhoda převyšuje riziko metody, je to první skupina, kde neexistují kontraindikace pro užívání hormonálních antikoncepčních tablet.
Hluboká žilní tromboflebitida je samozřejmě kontraindikací pro kombinovanou hormonální antikoncepci. To je vážná kontraindikace. Ale zpravidla, když se zabýváme věkovou kategorií, když jsou vyžadovány antikoncepční prostředky, stále se jedná o poměrně vzácnou patologii. A tato patologie je samozřejmě spojena s dědičnou historií. Dnes se tato anamnéza jistě zjišťuje, a to i u mladé ženy. To znamená, že v případě obav je tento pacient podroben důkladnému vyšetření. Neexistuje však hromadný screening, odborníci WHO nepovažují za nutné vyšetřit všechny genetické markery, které mohou vést k hluboké žilní trombóze.

Mám hlubokou žilní tromboflebitidu. 80% uzavřeno. Pil jsem tablety po dobu 5 let. Nyní ukončete. Klobása pro mě není dětinská. Menstruace jako dříve, bolest je strašná. Bedra bolí a kroutí klouby. Možná existuje nějaký způsob, jak pít v pořádku a nějaký jiný lék. Teď piju tromboas, venus a askzan. Děkuji

Lagranmasade Česká republika